Ons aanbod

Een integrale aanpak gebaseerd op maatwerk en aandacht

Wij bieden alles voor een gezonde leefstijl onder één dak: sport, ontspanning, coaching, fysiotherapie en voedingsadvies. Dankzij een team van leefstijlcoaches, sportcoaches, fysiotherapeuten, een diëtiste en een ontspanningscoach beschikken wij over expertise op ieder leefstijlthema. Onze programma's zijn zowel preventief als curatief in te zetten.

 

Preventie

Stimuleer uw medewerkers om bewust met de eigen gezondheid om te gaan en zo gezondheidsklachten te voorkomen. Dat kan bijvoorbeeld met onze body- & leefstijlanalyse. Een laagdrempelige manier om bewustwording te creëren bij uw medewerkers en gezondheidsklachten te voorkomen. Tijdens het leefstijlconsult geven onze leefstijlcoaches inzicht in mogelijke lange termijneffecten van de huidige leefstijl en een gericht advies wat de medewerker daar zelf aan kan doen.

 

Daarnaast hebben we verschillende andere producten in ons aanbod die gericht zijn op bewustwording en preventie. Bijvoorbeeld fitheidstesten, stoelmassages, andullatietherapie (spierherstel en pijnverlichting), preventief fysiotherapeutisch spreekuur, de Fit Break (digitale beweegsessie tijdens de lunchpauze)  bedrijfsfitness (sporten met fiscaal voordeel) en voorlichting over de effecten van voeding, beweging en stress.

 

Curatie

We kunnen uw medewerker op één specifiek thema begeleiden, bijvoorbeeld met voedingsadvies of bij klachten aan het bewegingsapparaat. Vaak spelen er meerdere thema's die elkaar beïnvloeden, daarvoor hebben we integrale programma's.

 

Ieder traject start met een body- & leefstijlanalyse, zodat we een goed beeld hebben van de huidige leefstijl, de klachten en mogelijke leefstijldoelen. Soms kan de medewerker daarna met een goed advies zelfstandig verder. Soms is er meer begeleiding nodig, dan kan de medewerker instromen in ons leefstijlprogramma of er wordt een programma op maat gemaakt.

 

Wij richten ons specifiek op leefstijlgerelateerde aandoeningen, zoals overgewicht, diabetes (type 2), burnout en stressklachten, fibromyalgie, artrose en andere reumatische aandoeningen, maag- en darmklachten, hart- & vaatziekten, chronische rugklachten.

 

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan, dan brengen we samen in kaart welke diensten voor uw organisatie relevant kunnen zijn.